Beaujolais Frankrijk:

 

Gelegen ten zuiden van Lyon, tussen de Maconnais en het Rhonedal op een 700 tal kilometer van Brussel. De vergezichten zijn hier adembenemend mooi. Hier krijgt men iets meer rotsen onder de wielen geschoven maar toch voldoende afgewisseld met mooie bospaden en talloze single tracks. Men klimt hier ook iets hoger, 990 meter in Haut-Beaujolais. Bij helder weer ziet men de hoogste toppen van de Alpen. Ons actie terrein ligt verspreidt over de 160100 hectare, welke het gebied groot is. Onze tracks gaan over de legale onverharde wegen, deze zijn door ons gecontroleerd op de kadaster kaart van Frankrijk, conform de Franse wetgeving. Dit in samenspraak met de locale enduro rijders. Stefenduro is als organisatie aangesloten bij Codever France, welke de belangen verdedigd van de gebruikers van de onverharde wegen.

Wijn degustatie bij de lokale wijnboer behoort tot de mogelijkheid.

Enige ervaring is hiervoor vereist, doch dure cursussen zijn hier niet voor nodig. Verblijven doen we in mooie, door ons geselecteerde chambre d'hotes.

 

Dagrit: 120 tot 180 km

Medium - Hard

 
Morvan Frankrijk

 

Enduro rijden in deze streek van Frankrijk, gelegen op 520 km van Brussel, is een waar plezier voor elke endurist. Men vertoeft hier in een bergachtige bosrijke omgeving welke doorkruist wordt met talrijke rivieren. Door zijn dun bevolkt gebied en uitgestrekte oppervlakte is de Morvan is de perfecte plaats voor een uitdaagende enduro uitstap. Door zijn mengeling van zachte bosgrond en rotspaden komt iedereen hier aan zijn trekken, van beginner tot de ervaren rijders. Onze tracks gaan over de legale onverharde wegen, deze zijn door ons gecontroleerd op de kadaster kaart van Frankrijk, comfort de Franse wetgeving. Dit in samenspraak met de locale enduro rijders. Stefenduro is als organisatie aangesloten bij Codever France, welke de belangen verdedigd van de gebruikers van de onverharde wegen.

Bij ons geen camping toestanden maar overnachtingen in degelijke hotels of chambre d' hotes op basis van half pension.

 

Dagrit: 120 tot 180 km

Light - Medium - Hard

 
Wenst u meer info over ons aanbod in Frankrijk, aarzel dan niet om ons te contacteren:

info@stefenduro.be of 0475/84 25 53