Een passie is uit de kluiten gewassen hobby en die ervaring willen we dan ook graag delen met andere enduro rijders. Na ettelijke trips in binnen- en buitenland, zijn we zowat vergroeid geraakt met de onverharde wegen en heeft het grillige landschap geen geheimen meer voor ons. We maken van elke rit  een ware belevenis, waarbij techniek, plezier en ontspanning centraal staan. Bij ons wordt er met een maximum van tien deelnemers per groep gereden onder persoonlijke begeleiding van het Stenduro team. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van groepen, enduro rijders, zowel in België als in Frankrijk en Spanje. Meer dan tien jaar ervaring in de Beaujolais en Morvan streek maakt dat we ondertussen elke off road weg kennen als of het onze achtertuin is, dit maakt dat we naar ieders wens kunnen gidsen. Rustige bospaden voor de genieters, oneindige rotspaden voor de doorzetters.

 

Wij begeleiden dan ook met veel plezier enduro rijders over de off road paden, zowel in Belgie als in Frankrijk en Spanje. Onze ritten, bestaande uit eendaagse ritten tot vijfdaagse ritten, worden aangepast aan elk niveau zodat zowel de beginnende als de ervaren rijders aan hun trekken komen. Bij ons zijn eveneens de snelle enduro rijders welkom. 

 

Beschikt u niet over een enduro motor, geen probleem. U kan gans het jaar door bij onze partner Endurorent terecht voor het huren van een enduro motor, zodat u onder de ervaren begeleiding van ons team een mooie enduro experience kan beleven. Check onze agenda voor de data in binnen en buitenland.

 

Kwaliteit primeert bij ons boven kwantiteit!!

 

STEFENDURO, door enduro rijders voor enduro rijders. 

  Uitrusting motor + rijder:

 

Motoren dienen ingeschreven en verzekerd te zijn. Lawaai uitlaten zijn niet welkom, enkel originele of gekeurde dempers toegestaan.

Originele nummerplaat op de motor of minstens mee hebben samen met de originele papieren. Stefenduro is niet verantwoordelijk voor boetes aangaande het verkeers reglement. 

Als rijder dient men er voor te zorgen dat men de juiste bescherm kledij draagt, cross laarzen, harnas en aanverwante zaken. Voorzie tijdens een rit een rugzak met ingebouwde camelbag, drinken voorkomt krampen en vermoeidheid.

Partners enduro: