Frankrijk


Beaujolais:

In 2017 plannen we in deze bekende wijn streek een allroad experience, het word een combinatie van mooie ritten afgewisseld met het het culinair genieten van wat deze prachtige streek, ten noorden van Lyon, te bieden heeft. Dag ritten van 120 tot 160 km over de mooie kleine slingerende asfaltwegen aangevuld met de breder pistes welke deze regio rijk is. Er zal een minimum van 50 tot 60% onverharde pistes in de routes verwerkt zijn. Het ene moment rij je tussen de beroemde wijngaarden van Regnie-Durette en Ville-Morgon, het andere duikt u terug de prachtige bossen in van de Haut Beaujolais.

Deze trip vraagt geen speciale banden keuze, zowel de straat banden als de gekende allroad banden voldoen. Bezoek aan de locale wijnbouwers staat zeker op het programma. Tijdens de middag lunchen we bij de plaatselijke restaurants waar kwaliteit verzekerd is. Verblijven doen we in een prachtige gite welke voorzien is van alle comfort en waar de eigenares ons van heerlijke maaltijden zal voorzien. 

Planning: 2018


Light - Medium


 

Morvan:

Onze allroad experience naar de mooie Morvan streek in midden Frankrijk krijgt in 2017 een vervolg. Wij bieden 3 routes aan in deze ongerepte streek. Deze dun bevolkte regio op 520 km van Brussel is een waar paradijs voor zowel de asfalt als offroad liefhebber. Verblijven doen we in een mooi verzorgd hotel waar van de uitbater zelf een gepassioneerd motorrijder is. 

 

Medium/Hard: Deze groep is voor de mensen op de noppenbanden waar toch wel enige ervaring  vereist is, en men over de juiste banden dient te beschikken om deze trip tot een goed einde te brengen. Dagelijks wordt er 120 tot 160 km puur offroad onder de wielen geschoven, gaande van bredere bospaden, veldwegen tot smallere tracks bezaait met stenen. Ideale motor voor deze trip zijn de KTM 690/ Husqy 701/ BMW Xchallenge 650 enz. Ook de zwaardere motoren zijn welkom, maar noppenbanden zijn aangeraden.

 

 

 

Light - Medium - Hard

Planning: Oktober, weldra meer info

Meer info: klik hier

 

 

 

Champagne streek:

Weldra meer info.

Light - Medium

 


 

Free wifi ter beschikkingOnze reizen worden samen met reisbureau Walter en co, licentie nr 5365, georganiseerd. Facturatie en organisatie gebeurt door Walter en co. Reservatie en betalingen dienen te worden uitgevoerd aan Walter en co.


 

 

Gps toegestaan