Allroad  motoren 


Belgie, Frankrijk en Spanje:

Verschillende malen per jaar organiseren we ook ritten voor de allroad liefhebbers. Dit zijn ritten die we in verschillende streken van Belgie aanbieden, en welke naargelang het seizoen geschikt zijn voor de beginnende allroader tot de meest ervaren rijders, welke de modder niet schuwen. Er wordt door ons duidelijk vermeld welke ritten het predikaat "street", "light", "medium" of "hard" mee krijgen. Niet elke rit is geschikt om met baan banden te rijden, soms zijn de allroad banden maar matig geschikt om de winterse rij omstandigheden te trotseren. U rijdt enkel op de geasfalteerde wegen met de allroad? Dan bent u ook welkom bij ons, tijdens onze allroad events voorzien wij een 100% asfalt rit welke men vrij kan rijden met de door ons beschikbaar gestelde GPS tracks en routes. Onze offroad ritten worden begeleid door zeer ervaren allroaders welke reeds ettelijke duizenden kilometers hebben afgelegd onder de meest uiteenlopende omstandigheden.  Ook bieden we meerdaagse ritten aan in Frankrijk en Spanje. Beaujolais, Morvan en Andorra zijn onze uitvalsbasissen. Hou onze agenda in de gaten voor de volgende rit. Info: Frankrijk en Spanje

Niveau's

 

Medium:

Hier zijn de gekende allroad banden zoals TKC80, Scout.. een must. De ritten zullen bestaan uit een mengeling van kleine asfalt wegen in combinatie van onverharde veldwegen met een vaste  structuur. Diepe modderstroken beperken we tot een noodzakelijk minimum. Bent u de curssusen langzaam ontgroeit, dan zijn deze ritten ideaal om ze om te zetten in de praktijk. Genieten van het allroad rijden staat voorop.

Hard:

Voor de "die hards" onder de allroaders, de mannen en vrouwen waar de enduro motor te klein geworden is. Noppenbanden zijn voor deze ritten de juiste keuze, hier wordt geen omweg rond een vettige modderweg gemaakt. Mens en machine worden hier getest, al dan niet met de nodige schuivers tot gevolg.

GPS:

Op al onze ritten, zowel in binnen als buitenland is het gebruik van een gps toestel op de motor toegelaten.